Algemene voorwaarden

Copyright

Alle handelsmerken op de websites van Munimentum Group B.V. horen toe aan hun gewaardeerde eigenaars. De afbeeldingen en teksten op de websites van Munimentum Group B.V. zijn auteursrechtelijk beschermd door de Auteurswet 1912 en internationale auteursrechten. Dit auteursrecht berust bij Munimentum Group B.V. Zonder schriftelijke toestemming van Munimentum Group B.V. is het niet toegestaan hiervan gebruik te maken. In geen geval mag de afbeelding zonder schriftelijke toestemming van Munimentum Group B.V. worden gereproduceerd of openbaar gemaakt. Bij constatering van gebruik zonder toestemming zal altijd leiden tot vervolging. Wilt u een foto en/of stukken tekst gebruiken, neemt u dan contact met ons op.

Privacy

Munimentum Group B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke gegevens die u ons verschaft zorgvuldig worden behandeld, en zonder uw toestemming niet aan derden worden verstrekt. Munimentum Group B.V. bevat links naar andere sites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en stelt zich niet aansprakelijk voor de privacyregels die worden gebruikt door de beheerders van deze sites.

Disclaimer

Munimentum Group B.V. besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden of onvolledigheden zijn echter niet altijd te vermijden. Munimentum Group B.V. alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. Mocht u iets aantreffen wat niet juist is neemt u dan in alle gevallen per direct contact met ons op.