Over ons

Onze Visie & Missie

Munimentum Group is gericht op het stellen van nieuwe standaarden in de kwaliteit en innovatie betreft beveiliging, levert de beste prestaties op veiligheidsgebied en blijft continue in ontwikkeling om zowel nationaal als internationaal een beveiligingsorganisatie te zijn die haar werkgebieden uitbreidt. Om een onbetwiste leider in de beveiliging en de eerste keuze op de markt te zijn, levert Munimentum Group een ongeëvenaarde ervaring betreft uw veiligheid.

Onze drijfveer is een toegevoegde waarde leveren aan de veiligheid in de maatschappij en een toegevoegde waarde creëren aan de efficiency en veiligheid van ondernemingen en individuen zodat ze ongestoord hun werk kunnen doen.

Onze Kernwaarden

Kennis en Expertise

De specialistische achtergronden van de Munimentum beveiligingsmedewerkers zorgen voor de juiste kennis en expertise op verschillende vlakken van veiligheid en beveiliging. Doen waar je goed in bent is ons motto. Daarom heeft Munimentum zich in de afgelopen jaren versterkt met verschillende specialistische medewerkers en partners. Dit maakt ons sterk op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Betrokken

Naast dat wij oog hebben voor veiligheid, zijn wij ook zeer betrokken met onze opdrachtgevers. Persoonlijke wensen, belangrijke details en voorkeuren worden bij ons op de voorgrond geplaatst en zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers niet alleen een hoge mate van veiligheid genieten maar ook beleven.

Gastvrij

Beveiliging gaat bij ons verder dan alleen het waarborgen van de veiligheid. Daar waar veiligheid zichtbaar is moet men ook de juiste uitstraling, houding en benadering hebben. Hospitality is een belangrijk element van ons werk en daarmee ook een belangrijk onderdeel van onze interne trainingen. Onze medewerkers leren niet alleen de juiste houding en uitstraling te tonen, ook worden ze geacht gastvrij en vriendelijk te communiceren met gasten en opdrachtgevers.

Persoonlijk

Wij zijn niet alleen betrokken met onze opdrachtgevers maar werken ook nauw samen. Belangrijk vinden wij om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever persoonlijk in contact komt met de juiste specialisten in ons bedrijf, zodat de juiste informatie wordt verkregen en in alle behoeftes wordt voorzien.

Integriteit

Doen wat je zegt en het juiste doen. Wij respecteren ons vak en onze opdrachtgevers. Deze belangrijke waarde is ons uitgangspunt.

Betrouwbaar

Vertrouwen is in het leven een zeer belangrijk aspect. Zeker als het gaat om uw veiligheid. Munimentum is uiterst voorzichtig en zeer discreet met de info die verkregen wordt. Betrouwbaarheid is voor ons één van de belangrijkste elementen in ons vak.

Kwaliteit

Onze kennis en expertise zorgen voor een hoge mate van kwaliteit. Wij zijn gericht op innovatie en continu verbetering van het proces. Onze medewerkers worden allen intern opgeleid en getraind gedurende hun dienstverband bij Munimentum. Wij staan voor onze kwaliteit en doen er alles aan om dit op hoog niveau te waarborgen.